KM Design Meubelen

Wij van Klussenbedrijf Muré zijn bijzonder ervaren in het uitvoeren van werkzaamheden aan eigen meubelen. Zo hebben wij nu ons eigen design meubel lijn opgezet, en zijn wij begonnen met het ontwerpen van een rvs salon tafels met een steigerhouten blad, deze kunnen in verschillende kleuren en maten besteld worden, wij passen ons dan ook aan, naar de wensen van de klant.

klussenbedrijf en design meubelmaker in Maastricht of elders in Limburg.

Full service design meubelmaker

Design meubelen gezocht? Verzeker uzelf van een goed resultaat en een prettig proces met Klussenbedrijf Muré. Wij werken met degelijk materiaal en leveren alleen degelijk kwaliteit, momenteel hebben wij dan ook 3 verschillende modellen salon tafels en een speciale uitgevoerde eettafel, hier zijn dan ook de  volgende kleuren leverbaar in.

Black wash, Grey wash, White wash. Old look wash( standaard geleverd )

Onze steigerhout planken worden allemaal voorzien van een nano coating ter bescherming en levensduur van het uw steigerhout. Al onze eigen gemaakte meubelen zullen met een speciale coating worden behandeld, tegen water en olieafstotend middel, wij adviseren wel om dit jaarlijks te herhalen, of dit door ons te laten doen om uw tafel in top conditie te houden. De tafels worden tevens voorzien van beschermdoppen aan de poten, om beschadiging aan uw vloer te ver komen. Onze meubelen zijn van degelijk kwaliteit en zeer sterk materiaal, hier zult u dan ook jaren plezier mee hebben. Zoals gezegd nemen wij iedere ontwerp aan, en voeren wij onze werkzaamheden zelf uit, het lassen van rvs tot het behandelen van onze materialen. Een compleet pakket van hoge kwaliteit!

Wij maken onze meubelen in onze eigen werkplaats, en deze zijn allemaal met de hand gemaakt. Daarom dat wij ook een levertijd in acht nemen van ±14 dagen zodat wij iedere klant op tijd kunnen voorzien van een mooi resultaat en een goed product. U kunt er voor kiezen als wij uw product klaar hebben dat wij deze bij u thuis komen afleveren of dat u zelf naar de werkplaats komt om uw product af te halen, en kunt u tevens een kijkje nemen achter de schermen van ons bedrijf, dit kan alleen volgens afspraak.

Klussenbedrijf Muré

Een helder proces met uw design meubelmaker

Wanneer u meubel besteld, geef dan bij de opmerking welke kleur en eventueel de maat die u wenst te bestellen. Zo krijgen wij een goed beeld van uw wensen.

KM-S01 Deze is te bestelling. ( levertijd ±14 dagen ) Salontafel

KM-BZ01 Deze is te bestelling. ( levertijd ±14 dagen ) Bijzettafel

KM-S02 Deze is te bestelling. ( levertijd ±14 dagen ) Salontafel

KM-BZ02 Deze is te bestelling. ( levertijd ±14 dagen ) Bijzettafel

KM-S03 Deze is te bestelling. ( levertijd ±14 dagen ) Salontafel

KM-BZ03 Deze is te bestelling. ( levertijd ±14 dagen ) Bijzettafel

KM-E01 ( Nog niet leverbaar anno 2021 ) Eetkamertafel

Vraag om meer info door contact met ons op te nemen. Bel naar tel. 06-5129 5569 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij zijn met plezier uw design meubelmaker in de regio Maastricht!

Design meubelmaker

KM-S01

KM-S02

KM-S03

Flexibel

STEEDS BEREIKBAAR
DANKZIJ ONZE FLEXIBILITEIT…