Muré: uw allround loodgietersbedrijf in Maastricht!

Wij van Klussenbedrijf Muré zijn bijzonder ervaren in het uitvoeren van werkzaamheden aan leidingwerk. Zo herstellen wij uw riolering en leggen wij nieuw leidingwerk aan bij een badkamerrenovatie. En wat dacht u van vloerverwarming? of het vervangen van een kraan? maar ook voor verstoppingen staan wij voor u klaar, wij verzorgen alles van begin tot eind. Hierbij zijn wij altijd duidelijk over de voortgang en verwachtingen. Daarmee zijn wij hét loodgietersbedrijf in Maastricht of elders in Limburg.

Full service loodgietersbedrijf

Loodgieter gezocht? Verzeker uzelf van een goed resultaat en een prettig proces met Klussenbedrijf Muré. Wij nemen vrijwel alle klussen aan en zijn daarmee bijzonder allround. Van complete badkamerrenovatie tot het leggen van vloerverwarming: de klus is bij ons in goede handen. Wij gaan te allen tijde nauwkeurig te werk en spelen optimaal in op uw wensen. Zo profiteert u van een resultaat waar u jarenlang plezier van hebt!

Zoals gezegd nemen wij iedere klus aan. Hierbij fungeren wij als het ware als hoofdaannemer. De meeste werkzaamheden voeren wij zelf uit. En wat buiten ons kunnen valt, besteden wij uit. Hierbij doen wij een beroep op gerenommeerde klussers in de omgeving, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Denk bijvoorbeeld aan een draagmuur verwijderen of het storten van een gewapende vloer. Uw leidingwerk is immers een van de primaire voorzieningen in uw woning. Wij leveren daarom graag een compleet pakket van hoge kwaliteit!

Een helder proces met uw loodgieter

Wanneer u uw offerte aanvraagt, komen wij in veel gevallen bij u langs. Zo krijgen wij een goed beeld van de te verrichten werkzaamheden en de verdere omstandigheden. U kunt uw wensen uitgebreid toelichten en wij kunnen u direct meer vertellen over de mogelijkheden. Dit komt de nauwkeurigheid van de offerte natuurlijk ten goede. Zo weet u precies wat u kunt verwachten op ieder vlak. Wel zo prettig!

Vraag uw offerte aan door contact met ons op te nemen. Bel naar tel. 06-5129 5569 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij zijn met plezier uw loodgietersbedrijf in de regio Maastricht!

Loodgieterswerkzaamheden

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Flexibel

STEEDS BEREIKBAAR
DANKZIJ ONZE FLEXIBILITEIT…