Klussenbedrijf Muré verzorgt uw renovatie helemaal!

Is uw woning en/of tuin aan een opknapbeurt toe? Voor een renovatie in Maastricht of elders in Limburg schakelt u de ervaren klussers in van Klussenbedrijf Muré. Van de badkamer of volledige woning verbouwen tot het behandelen van houtrot en het herinrichten – en onderhouden – van de tuin. Wij nemen de klus van begin tot eind van u uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar hebt. Klussenbedrijf Muré: voor al uw klussen in en om het huis!

Wij verbouwen van nok tot kelder

Een renovatie is vrijwel altijd een flinke klus. Er komen namelijk veel verschillende werkzaamheden bij kijken: renovatie van het leidingwerk, het omleggen van de elektratimmerwerkzaamheden, noem maar op. Wij van Klussenbedrijf Muré zijn uw allround klusbedrijf bij iedere renovatie. Of het nu gaat om een complete renovatie of enkel een badkamerrenovatie of keukenrenovatie: wij ontfermen ons over het hele proces.

Dat betekent dat u ook het schilderwerk, stucwerk en tegelwerk aan ons overlaat. Zelfs houtrot behandelen wij voor u. Niet alle klussen voeren wij zelf uit, maar hiervoor schakelen wij erkende collega bedrijf in. Zo bent u nog altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hebt u slechts één contactpersoon gedurende het gehele proces. Wel zo prettig.

Wij kunnen niet alleen uw huis verbouwen…

Naast de verbouwing van uw woning nemen wij uw tuin desgewenst onder handen. Wij verzorgen de aanleg inclusief bestrating en vervolgens het onderhoud. Zo heeft u hier totaal geen omkijken meer naar. Dat is de totaalservice van Klussenbedrijf Muré!

Voor een renovatie van de tuin of uw woning, of slechts een sanitairrenovatie, schakelt u klussenbedrijf Muré in. Vraag uw offerte aan door te bellen naar tel. 06-5129 5569 of door ons een bericht te sturen met behulp van het contactformulier. Wij komen snel op uw verzoek terug en zullen in veel gevallen eerst een afspraak met u maken. Zo ontvangt u een zo nauwkeurig mogelijke offerte. Wij van Klussenbedrijf Muré uit Maastricht zijn u graag van dienst.

Werkzaamheden

Flexibel

STEEDS BEREIKBAAR
DANKZIJ ONZE FLEXIBILITEIT…