Reken op de expertise van uw timmerman van Muré

Alle timmerwerken in en om het huis laat u met een gerust hart over aan de ervaren timmermannen van Klussenbedrijf Muré. Wij nemen alles onder handen, van het herstellen van de houten ondervloer tot het plaatsen van een dakvenster. U kunt altijd rekenen op een net en strak resultaat en wij houden u graag op de hoogte van de vorderingen. Dat is de transparante service van Klussenbedrijf Muré, uw ervaren timmerman in Maastricht en de rest van Limburg.

Uw allround timmerman

Timmerwerken komen voor in vrijwel ieder pand. Denk bijvoorbeeld aan deuren en kozijnen, vloeren en buitengebouwtjes. Wij van Klussenbedrijf Muré beschikken over ruim 15 jaar ervaring met het uitvoeren van allerhande klussen in en om het huis, zo ook timmerwerken. Als timmerbedrijf ontfermen wij ons over vrijwel alle timmerklussen. Een dakvenster plaatsen bijvoorbeeld, kunt u uitbesteden aan een dakwerker, maar deze klus overlaten aan onze timmerman scheelt u een hoop geld. En het bouwen van een tuinhuisje of schuur lijkt misschien een klus voor een bouwbedrijf, maar wij als klusbedrijf kunnen u hier ook uitstekend bij helpen. Zo zijn wij echt uw allround timmerman in regio Maastricht.

Hebt u een houten (onder)vloer? Dan is deze na verloop van tijd mogelijk toe aan renovatie. Wij zullen de vloer zo voor u herstellen dat u er weer jarenlang plezier van hebt. Bovendien kunnen wij desgewenst vloerverwarming leggen, nu we toch bezig zijn. Zo hoeft u dus maar één klusser in te schakelen voor de volledige klus.

Heldere communicatie

Wanneer u een offerte aanvraagt, zullen wij in veel gevallen eerst bij u langskomen. U hebt dan de gelegenheid om uw wensen toe te lichten en wij kunnen u gelijk meer vertellen over de mogelijkheden. Vervolgens stellen wij een nauwkeurige offerte voor u op, zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Van heldere communicatie profiteert immers iedereen!

Vraag uw offerte aan door te bellen naar tel. 06-5129 5569 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk op uw aanvraag terugkomen, zodat wij binnenkort voor u aan de slag kunnen. Klussenbedrijf Muré: voor al uw klussen in en om het huis!

Timmerwerkzaamheden

Flexibel

STEEDS BEREIKBAAR
DANKZIJ ONZE FLEXIBILITEIT…