Een veilige omgeving met de schoorsteenveger van Muré

Hebt u thuis een mooie, karakteristieke schoorsteen? Houd deze schoon en veilig, en voorkom schoorsteenbrand door Klussenbedrijf Muré in te schakelen als uw schoorsteenveger in Maastricht en omstreken. Wij hanteren geen voorrijkosten, zijn erkend schoorsteenveger en gaan altijd snel en vakkundig te werk. U ontvangt bovendien een veegbewijs voor uw inboedel- en brandverzekering!

Het belang van schoorsteenvegen

Een schoorsteen met schouw zorgt voor een mooie uitstraling en schept veel sfeer in huis. Maar de schoorsteen brengt wel het nodige onderhoud met zich mee. En hoewel wij beseffen dat het vervelend kan zijn om nog een extra kostenpost erbij te hebben, kunnen we niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om met regelmaat de schoorsteen te laten vegen. Het is zelfs van levensbelang!

De schoorsteen brengt namelijk ook gevaren met zich mee. Zo bestaat er het risico tot schoorsteenbrand door een verkeerde constructie of onjuist stookgedrag. Om nog maar niet te spreken van de kans op koolstofmonoxidevergiftiging door een verstopt rookkanaal. Dit zijn echter taferelen die u kunt voorkomen. Schakel tijdig en met regelmaat een professionele schoorsteenveger in en u weet zeker dat u goed zit.

Uw erkende schoorsteenveger

Klussenbedrijf Muré staat graag voor u klaar, ook als het om uw schoorsteen vegen gaat. Wij raden aan ons minimaal 1x a 2x per jaar in te schakelen. De werkzaamheden ronden wij altijd zowel snel als zorgvuldig af. Zo bent u verzekerd van een net en veilig resultaat. Na afloop ontvangt u van ons een bewijs dat u de schoorsteen hebt laten vegen. Hiermee kunt u, indien nodig, bij de verzekering aantonen dat u de juiste maatregelen heeft getroffen. Ook fijn: wij hanteren GEEN voorrijkosten.

Meer informatie ontvangen, bijvoorbeeld wat voor het inschakelen van een schoorsteenveger de prijs betreft? Bel naar 06-5129 5569 of stuur een bericht via het formulier. Klussenbedrijf Muré uit Maastricht stelt spoedig een offerte voor u op en komt spoedig bij u in de regio Limburg langs.

Flexibel

STEEDS BEREIKBAAR
DANKZIJ ONZE FLEXIBILITEIT…