Muré: voor zonwering en kundige rolluikreparatie

Kies voor de vele voordelen van rolluiken en laat deze plaatsen en onderhouden door Klussenbedrijf Muré. Wij plaatsen alle soorten rolluiken op maat van nieuwe tot gebruikte rolluiken en zijn zeer ervaren in het uitvoeren van een grondige rolluikreparatie in Maastricht en omstreken. Heel Limburg moet immers kunnen profiteren van optimale zonwering, isolatie en veiligheid!

De voordelen van een rolluik

In zuidelijke landen zijn rolluiken niet weg te denken uit het straatbeeld. In noordelijke landen worden deze echter nog niet zo vaak ingezet door particulieren. Zonde, want men loopt hiermee de vele voordelen van rolluiken mis:

  • Rolluiken bieden uitstekende zonwering en, wanneer volledig gesloten, verduistering;
  • Een rolluik beschermt uw ramen tegen allerhande invloeden van buitenaf;
  • Rolluiken zijn een betrouwbaar middel voor extra isolatie. U kunt op deze manier besparen op extra isolerende beglazing!

Van slechts één product profiteert u dus in vele opzichten!

Onze full service

Wij van Klussenbedrijf Muré zijn gespecialiseerd in rolluikreparatie. Rolluiken lopen immers op lagers of op een motor en hier kan een defect in optreden. Wij zijn dan zo spoedig mogelijk bij u om de rolluiken weer goed te laten lopen. Maar ook voor het plaatsen van een nieuwe rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens maken wij ook rolluiken op maat uit ‘oude’ exemplaren. Kiest u liever voor een gloednieuwe? Dan schakelen wij onze collega’s van een gerenommeerd partnerbedrijf in voor het ontwikkelen van prachtig nieuwe rolluiken en verzorgen wij de plaatsing. Zo zijn wij u altijd van dienst.

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor rolluik reparatie of montage. Bel naar tel. 06-5129 5569 of stuur ons een bericht via het contactformulier. In veel gevallen zullen wij eerst een afspraak met u maken, zodat wij een zo nauwkeurig mogelijke offerte kunnen opstellen. Zo weten alle partijen van tevoren waar zij aan toe zijn. Ook dat is de service van Klussenbedrijf Muré in Maastricht!

Flexibel

STEEDS BEREIKBAAR
DANKZIJ ONZE FLEXIBILITEIT…